Digitalni tisak na tekstil je vrsta tiska pomoću koje printer izravno ispisuje motiv po tkanini. Boja ulazi u pore tkanine i nema se osjećaj “nalijepljenog komada plastike”. DTG tehnika izravnog tiska na odjeću je namijenjena za proizvodnju visoko kvalitetnog tiska na tekstil, u manjim količinama čime se dobiva jedinstveni, unikatni uzorak. Nema razlike u cijeni zbog pripreme, nema minimalne količine, bez ograničenja troškova brojem boja i takozvanih prolaza.

Najveći ispis sadržaja?

Tisak na majice je moguć do veličine 310 x 450 mm na svijetloj ili tamnoj boji tkanine od pamuka i drugih materijala koji podnose termičku obradu. Kako bi majica s našim tiskom zadržala kvalitetu i postojanost otiska, prilikom pranja potrebno je voditi brigu o načinu održavanja. Upute o načinu održavanja nalaze se na markici koja je ušivena u majicu.

Tisak na majice radimo tehnikom Direct to Garment (DTG) printa sa visoko kvalitetnim Azon printerom. Tehnika direktnog tiska na majice, sve je više prisutnija tehnika kojom se koriste male radionice ili shopovi za izradu majici po narudžbi tj. custom made t-shirt proizvoda koji su gotovi u vrlo kratkom roku. Mogućnosti takvog printa su neograničene, printati se može grafika, vektor, fotografija, png, eps, ai ili bilo koji drugi file. Printamo originalnim bojama te koristimo tvorničke specifikacije i postavke kod tiska na tekstil. Originalnim setupom profila i boja možemo jamčiti kvalitetan i trajan otisak. Majice sa aplikacijama koje su printane ovom tehnikom tiska, sa originalnim bojama te specifikacijim profila otporne na pranje i otiranje boje, naravno uz pravilno tretiranje i održavanje. Direktan tisak na majice najmlađa je i najmodernija tehnika ispisa logotipa i dizajna na razne vrste tekstila. Direktan tisak na tekstil svakako je odlična opcija tiska na tamne i svijetle tekstilne materijale, a odlična je opcija za custom made i personalizirane printeve manjih naklada.

Preporuke za održavanje majica sa ovim tipom tiska:  pranje na max 40°, naopako okrenute, i ne koriste se agresivni deterđenti za veš (poželjno pranje tekućim deterđentom). Peglanje majice okrenute na naličje i ne peglati direktno preko aplikacije.

Ovo je moderna tehnika ukrašavanja majica, a ključna stavka u kvaliteti je korištenje originalnih boja. Naša kvaliteta je konstantna i  naši su kupci uvijek zadovoljni. Za sva vaša pitanja vezana za ovu tehniku tiska pošaljite nam upit na mail, mi ćemo vam objasniti sve što vas zanima.

Cijena tiska ovisi o veličini formata printanja. A podložna je promijeni ukoliko se naruči više komada.